У Chery розповіли про новий кросовер

Кросовер TXL нової автомобільної марки CheryExeed побудований на високоякісній платформі M3X, розробленій спеціально для нового модельного ряду.

Шасі M3X було створено спільно конструкторами концерну Chery і німецькою компанією Benteler. M3X – якісно нова ультрасучасна платформа світового рівня: вона максимально адаптивна і дозволяє створювати позашляховики, MPV, PHEV і традиційні легкові автомобілі. Її конструкція забезпечує низький рівень шуму і вібрацій, підвищену потужність і значну економію палива, високий рівень безпеки та надійності, відзначили в прес-службі компанії.

Габарити автомобіля складають 4775х1885х1706 мм при колісній базі в 2800 мм. Кліренс в 210 мм в поєднанні з великими кутами в’їзду (18 градусів) і з’їзду (20 градусів) дозволяють автомобілю штурмувати перешкоди у вигляді крутих спусків, підйомів, значних ям і горбів. При необхідності на TXL можна подолати і водні перешкоди, глибина подоланого броду дорівнює 450 мм.

Що стосується опцій, то, за непідтвердженою поки інформацією, у версії Comfort з переднім приводом увійдуть двозонний клімат-контроль, повний «зимовий пакет», 6 подушок безпеки, безключевий доступ і кнопка запуску двигуна, шкіряний салон, передні ПТФ і задній парктронік. Мультимедійна система отримала екран діагоналлю 10,1 дюйма і камеру заднього огляду.


Не пропустіть