Volkswagen розпочав продажі нової версії моделі Golf (фото)

Німецький автовиробник розширює асортимент поставок Golf версією R-Line.

Як повідомили у компанії, R-Line – це версія для покупців, яким потрібна модель зі спортивною зовнішністю, але немає бажання переплачувати за потужний агрегат під капотом. У версії R-Line Golf отримує спортивні бампери, решітку радіатора, серію значків R-Line а також 17-дюймові легкосплавні колісні диски. Задні бічні стекла, а також світлодіодне підсвічування як спереду, так і ззаду, стандартно поставляються з тонуванням.

Інтер’єр відрізняється спортивними сидіннями з вбудованими підголівниками, штатне кермо замінене на більш спортивний аналог, з’явилися сірі акценти і чорна обшивка.

У стандартне устаткування R-Line входить 10-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи Navigation Discover Pro, віртуальна панель приладів, адаптивний круїз-контроль, асистент руху по смузі, датчик освітленості і дощу, клімат-контроль, автоматичне затемнення внутрішнього дзеркала.

Golf R-Line також оснащений спортивною підвіскою, яка робить автомобіль на 1,5 сантиметра нижче стандартного Golf.

130-сильний TSI є базовим двигуном для моделі R-Line. Крім того, для замовлення доступний м’який гібрид 1,5 eTSI на 150 «коней», а також дизельний варіант з TDI такої ж потужності.

Вартість новинки, згідно з європейським прайс-листу, починається з 33 715 євро.


Не пропустіть