Новий Rolls-Royce Ghost отримає інноваційну підвіску

Преміальний седан британської марки буде мати в своєму арсеналі систему Planar з камерами і пов’язаною із супутниками GPS трансмісією.

Як стало відомо MMR, автомобіль оснастять «розумним» шасі Planar, яке буде включати як технічні, так і електронні інновації. Платформа включає три елементи.

Першим з них стане унікальний амортизатор поперечного важеля Upper Wishbone Damper в передній підвісці. На розробку і проектування даного елемента у інженерів компанії пішло цілих три роки. Представники британської марки підкреслюють, що завдяки цьому елементу Ghost стане більш «стабільним», а управління не потребуватиме жодних зусиль.

Другим елементом стане система Flagbearer, яка являє собою ряд камер, які оцінюють дорожнє покриття і готують підвіску до руху по нерівностях.

Завершальним елементом стане трансмісія Satellite Aided Transmission, яка працює спільно з бортовим навігатором. Відомості про маршрут, отримані по супутниковій мережі, дозволять заздалегідь вибирати оптимальну передачу для майбутнього проходження поворотів.


Не пропустіть