Porsche Macan отримав нову базову версію

Porsche Macan отримав нову базову версію з 4-циліндровим турбомотором і 7-ступінчастою роботизованою коробкою PDK. Новий варіант розганяється до 100 км/год за 6,7 секунди, а його максимальна швидкість становить 229 км/год. У Porsche вказують середню витрата палива по циклу NEDC від 7,4 до 7,2 літрів на 100 кілометрів, пише carexpo.ru.

Зовні нова базова версія від своїх більш потужних побратимів відрізняється матово-чорними планками бічних вікон, чорними гальмівними супортами, 18-дюймовими колесами, а також оконечниками вихлопної системи з матової нержавіючої сталі. Базова комплектація в значній мірі перетинається з версією S. Так Macan оснащується сидіннями з восьмипозиційним електрорегулюванням водійського крісла, обробленими алькантарою центральними частинами сидінь, інформаційно-розважальною системою Porsche Communication Management останнього покоління, а також системою оповіщення про перетин лінії розмітки і автоматичний привід кришки багажника.

У Німеччини нова модель коштує 55 669 євро, включаючи ПДВ і специфічний для країни перелік оснащення. Вихід на ринок почнеться в червні 2016 року.


Не пропустіть