Як довжелезний лімузин втікав від поліції заднім ходом (відео)

Всупереч ролику з комп’ютерною графікою, цей дрифт заднім ходом на багатометровому Cadillac реально стався на одній з американських трас, пише autocentre.ua.

Незвичайний випадок з гонитвою поліції за багатометровим лімузином стався на одній з трас в США кілька років тому. І зараз він став актуальний завдяки недавньому ролику про дрифт заднім ходом лімузина на гоночному треку. Останній виявився просто майстерно виконаною комп’ютерною графікою. Однак біля витоків цього «мультика» лежить реальна історія. Справа була в 2007 році. Поліцейський патруль зафіксував на трасі багатометровий лімузин Саdillac, який явно порушував швидкісний ліміт – на окремих ділянках дороги він розвивав до 150 миль на годину (230 км/год). Правоохоронці почали переслідування.

На черговій розв’язці сталося найцікавіше. Водій лімузина вирішив поїхати проти руху. А зважаючи на те, що довжина машини не дозволила розвернутися на вузькій дорозі, він поїхав заднім ходом. Гонка тривала кілька кілометрів. Якимось дивом стретч об’їжджав перешкоди і нікого не протаранив. Однак все коли-небудь закінчується і на одному повороті машину все ж занесло в огорожу. Водій, який явно був нетверезий, був затриманий.


Не пропустіть