І «шестисотий» Mercedes може виручити «Жигуля» (фотофакт)

Що може бути гірше для автомобіліста, ніж заглохнути посеред дороги? Виявляється, взяти на буксир поламану машину готові люди, від яких цього найменше очікуєш, пише autocentre.ua.

Цей випадок стався на одній з київських вулиць на початку березня. Власник ВАЗ-2101 вирішив викотити свого улюбленого залізного коня з гаража і покататися по сонячної погоді. Однак поважний вік машини дався взнаки – «копійка» стала посеред дороги, наполегливо відмовляючись рухатися далі. Будь-які спроби завести машину виявилися марними.

Що ж, залишилося тільки два рішення. Перше – викликати евакуатор. Однак воно відразу відпало, адже для водія «Жигулів» це чимала сума – тут дай Бог на бензин назбирати. Залишився другий варіант – проситися на буксир. Але виявилося, що зробити це теж непросто. Водії іномарок байдуже дивилися на водія «копійки» з тросом в руках у дороги.

І тут сталося диво. Благань власника «Жигулів» почув хто б міг подумати – водій Mercedes-Benz S-класу. Його чорний лімузин спритно доставив заслуженого ветерана додому. Спасибі, що ще не переплелись дійсно чуйні водії, готові прийти на допомогу в будь-який момент.


Не пропустіть