Вражає: як п’яні водії реагують на затримання поліцейськими

Хтось лякає своєю мамою, а хтось і зовсім ріже вени, пише avtoblog.org.ua.

Неодноразово нам доводилося говорити про те, що крім самого факту перебування в п’яному стані за кермом , водії шокують і тим, як поводяться під час затримання поліцейськими.

Деякі влаштовують “догонялки”, тому що боятися розстрілу, деякі лякають своєю мамою, хтось кидається з кулаками , а деякі гірше того – намагаються прямо у відділенні поліції розкрити собі вени.

Так сталося з водієм автомобіля Opel Ascona , якого в стані алкогольного сп’яніння доставили у відділенні поліції, де він і спробував покінчити життя самогубством.

На 102 надійшло повідомлення про підозрілі особи в салоні машини Опель. У машині, яку виявили патрульні, сиділи п’яний чоловік і дві дівчини, які чинили опір поліцейським і ображали їх. Під час затримання чоловік поранив собі голову, тому його відвезли в лікарню. Там і в міськвідділі він неодноразово намагався розбити голову об стіни.

Патрульні вилучили водійське посвідчення з гаманця затриманого і на камеру перерахували гроші, які були там. Пізніше чоловік заявив, що поліцейські вкрали у нього 3000 доларів і навіть написав заяву про це. На місце викликали швидку. Одна із затриманих дівчат передала йому лезо бритви. Затриманий кілька годин тримав його біля шиї, шантажуючи поліцейських.

“Патрульні довели мене до самогубства, в чому і розписуюся”, – написав затриманий в ще одній заяві. Близько 6 години ранку чоловік несподівано спробував перерізати собі вени на руці. Його скрутили, раз наділи наручники і передали медикам для лікування.

Детальніше про те, як поводяться п’яні водії дивимося в відео сюжеті.


Не пропустіть