Вражає: як китайську вантажівку “трохи” подовжили багажем

Дуже вражаюча китайська вантажівка була помічений на шосе неподалік від міста Цзінань, провінція Шандунь. У вантажівки ззаду був звис величезних розмірів, завдяки чому, в порівнянні з початковим станом, вантажівка стала довшиою не менше ніж на 8 метрів, пише fishki.net.

Такий “наріст” дозволив завантажити на машину мало не вдвічі більше вантажу. Причому конструкція виглядає досить надійно, адже в її основі – залізна рама, укріплена болтами і тросами. Однак світлотехніки немає, є лише пара світловідбивних смужок. А водій вже точно тепер буде мати проблеми з оглядом навколо своєї машини.

На вантажівці були закріплені білі коробки з типу тих, в яких перевозять рибу з багатьох рибних портів до великих міст. Незважаючи на те, що вантажівка завантажена мільярдом таких коробок, підвіска виглядає нормально, що вказує нам те, що в коробках порожньо, а це значить, що і небезпеки від такого авто-монстра виходить менше.

Транспортування коробок таким чином офіційно заборонена в Китаї, але реальність показує, що нікому немає до цього діла, адже машини в містах довго не затримуються, а подорожують переважно порожніми трасами. У неї навіть встановлені дзеркала поліпшеного огляду, що добре, адже вони якраз і компенсують збільшену довжину вантажівки. Якщо коли-небудь зіткнетеся з таким, то будьте обережні!


Не пропустіть