Як жінка провчила водія маршрутки за розмови по телефону

Що робити з хамством у громадському транспорті? А з водіями, які говорять по телефону? Львів’янка знайшла вихід, як варто боротися з невихованими водіями, пише ulvovi.com.

За те, що водій постійно говорив по телефону, не звертав уваги на зауваження пасажирів та подекуди навіть хамив їм, жінка вирішила його трохи провчити. От і зателефонувала до патрульних, повідомила про цей випадок і все. Без насилля, криків чи сварок.

Як зазначила сама жінка, пасажирка транспортного засобу, водій не реагував на зауваження й постійно говорив по телефону, цим самим порушуючи закон.

Зрештою, на основі заяви пасажирки патрульні створили адміністративну постанову й наклали на любителя говорити по телефону штраф у розмірі 425 гривень. Сплатити таку кількість грошей тільки за розмову по телефону – дуже не хочеться. Однак, можливо, саме це навчить водіїв не порушувати правила безпечного пересування транспортним засобом.

Правоохоронці знову нагадують, що телефонні розмови водіїв під час руху є недопустимими. Дозволяється говорити по телефону тільки за допомогою спеціальних пристроїв, які дають змогу не користуватися руками під час бесіди.


Не пропустіть