10 автомобілів, яким варто віддати перевагу для поїздок на роботу

Є автомобілі для статусу. Є автомобілі для сім’ї. А є автомобілі, які немов спеціально призначені для того, щоб їздити на них на роботу. Саме такі авто зібрали для наших читачів в цьому огляді, пише carreviewauto.com.

1. Renault Twingo

cars-for-commuting-01

Малолітражний Renault Twingo став принципово новим авто – він розроблявся з нуля виключно для руху в міських умовах. Головною особливість моделі стало розташування двигуна в задній частині корпусу авто. Творці пішли на це, щоб дати колесам якомога більше простору для повороту. І хоча такий підхід зменшив багажник до 188 літрів, в салоні авто залишилося достатньо місця.

2. BMW i3

cars-for-commuting-02

Для динамічного «спортивного» водіння варто обзавестися BMW i3. Цей автомобіль з корпусом з вуглецевого волокна прекрасно підійде для поїздок по місту. Важливо, що BMW i3 є електромобілем, а сьогодні в усьому світі все більшого поширення набуває практика з надання пільгових паркувальних місць «зеленим» авто.

3. Renault Zoe

cars-for-commuting-03

Renault Zoe є найближчим конкурентом малолітражних творінь BMW. Незважаючи на спірний дизайн, машина може стати непоганим авто, завдяки зваженому співвідношенню ціна-якість. Новий Renault Zoe обійдеться всього в 13 тисяч американських доларів. Автомобіль досить просторий, і до того ж він дуже невибагливий.

4. Fiat 500

cars-for-commuting-04

Найстильнішим водіям варто вибирати Fiat 500. Цей малолітражний автомобіль має безліч переваг. Одним з них є неймовірна потужність для цього класу. До 100 км\год машина розженеться швидше, ніж за 10 секунд – «бадьорий» результат серед конкурентів. У той же час у Fiat 500 є один істотний недолік – дуже маленький багажник, всього 180 літрів.

5. Volvo V40

cars-for-commuting-05

На цей автомобіль варто звернути увагу з двох основних причин. По-перше, Volvo V40 – один з найчистіших авто. У своєму класі він є майже рекордсменом з викиду вуглекислого газу в атмосферу. По-друге, Volvo V40 один з найкомфортніших автомобілів для водія. У ньому будеш відчувати себе, як вдома. Багато в чому цьому сприяє надійна звукоізоляція.

6. Smart fortwo

cars-for-commuting-06

Smart fortwo – один з найбільш компактних, маневрених і комфортних автомобілів. Сидіти в цьому авто зручно, хоча деякі водії порівнюють їзду на ньому з сидінням в коробці на колесах, особливо, коли доводиться йти в щільному потоці. Це може викликати відчуття незахищеності, але переживати не варто. Справа в тому, що Smart fortwo – ще й один з найбезпечніших автомобілів. Роблять його таким відразу п’ять подушок безпеки.

7. Ford Fiesta

cars-for-commuting-07

Приємний у спілкуванні, економічний Ford Fiesta – далеко не новачок на ринку. Всі перераховані якості роблять його гідним вибором для щоденної міської їзди. Автомобіль, правда, не компактний, зате дуже комфортний і надійний.

8. Skoda Citigo

cars-for-commuting-08

Ще один порівняно недорогий варіант для любителів маленьких автомобілів – Skoda Citigo. Хоча за функціоналом він буде дещо поступатися своїм конкурентам від BMW і Fiat, машина зовсім не така погана. Привабливою, в порівнянні з конкурентами, її робить і низька ціна. Автомобіль коштує трохи більше 8 тисяч американських доларів. У випадку з Skoda Citigo економія стосується не тільки ціни, а й споживання палива.

9. Toyota Yaris Hybrid

cars-for-commuting-09

Відмінне співвідношення ціни та якості. Сьогодні автомобілі Toyota Yaris Hybrid є найдешевшими «гібридами» на ринку. Їздити на такій по місту – одне задоволення.

10. Dacia Sandero

cars-for-commuting-10

Автомобіль Dacia Sandero, мабуть, є ціновим рекордсменом в цьому списку. При прийнятному рівні якості, машина обійдеться всього в 6 тисяч доларів. Машина, можливо, має не найсимпатичніший і стильний дизайн, зате вона неймовірно практична. Більше того, у неї в своєму класі один з найбільш містких багажників – 320 літрів!


Не пропустіть