Chevrolet Corvette стане універсалом

Американський тюнер Callaway, що спеціалізується на доробках автомобілів Chevrolet, підготувався до запуску в серію проекту універсала з кузовом shooting brake, побудованого на базі суперкара Corvette. Вперше про плани зробити подібний автомобіль фірма заявила ще в 2013 році, однак перші товарні машини готові дістатися до замовників тільки до кінця 2016-го, пише motor.ru

Проект універсалу Corvette отримав назву AeroWagon. Компанія готова переробити як звичайне купе, так і модифікацію Z06. Нова кузовна панель буде виготовлена ​​єдиним шматком з вуглепластика, не зачіпаючи звичайну знімну частину даху в передній частині кузова.

Якщо власнику набридне універсал, то він зможе знову без складних переробок перетворити машину в купе, адже нова деталь встановлюється в стандартні кріплення багажного відсіку.

Вартість переробки суперкара становитиме близько 15 тисяч доларів. Ще 1,5 тисячі потрібно для фарбування деталі під колір кузова. Установка нової панелі ззаду займе кілька годин.

Доробки силової установки проектом не передбачені. Звичайний Corvette оснащується 6,2-літровою “вісімкою” з безпосереднім уприскуванням палива, що розвиває 450 кінських сил. Модифікація Z06 має 650-сильний агрегат, який дозволяє автомобілю набирати “сотню” за 2,95 секунди.


Не пропустіть