7 автомобілів, які точно не підійдуть «крутим» хлопцям

Існують автомобілі для певних людей. Існують автомобілі для всіх і кожного. А існують такі автомобілі, які ніби і не погані, але сідати за їх кермо все ж не слід, пише novate.ru.

1. Volkswagen Beetle

pacimash1
Перший автомобіль, за кермо якого крутим хлопцям точно сідати не варто ні в якому разі – це Volkswagen Beetle. Варто відразу зробити застереження, що оригінальний, класичний «жук» під це обмеження не підпадає, мова йде тільки про сучасні моделі. На відміну від свого предка, сучасний Volkswagen Beetle вже не має тієї надійністю і продуктивністю, хоча в цілому і залишається не найгіршим авто.

2. Будь-який мікроавтобус

pacimash2

Брутальним хлопцям точно не варто сідати за кермо будь-якого мікроавтобуса. Такі машини, звичайно, досить практичні і зручні, проте їх складно побачити в ролі сімейного авто, спортивного авто чи авто для їзди на роботу. Використовувати мікроавтобуси варто тільки в службових цілях.

3. Mazda Miata

pacimash3

У Сполучених Штатах існує думка про те, що Mazda Miata купують тільки ті чоловіки, що вже зіткнулися з так званою «кризою середнього віку». Безумовно, немає більш натхненного автомобіля, ніж кабріолет, проте псувати заради цього своє почуття смаку все-таки не варто. Адже хоча Mazda Miata і досить доступна машина, вона не відноситься до числа кращих.

4. Smart Fortwo

pacimash4

Автомобілі на кшталт Smart Fortwo легко паркуються, витрачають небагато палива і надзвичайно корисні в пробках. Це практичний сітікар. Але саме цей автомобіль – прекрасна демонстрація того, що водій не блищить водійськими навичками і економить практично на всьому.

5. Chrysler PT Cruiser

pacimash5

Автомобіль Chrysler PT Cruiser викликає досить неоднозначні почуття. З одного боку машина має досить непогані технічні характеристики. Багато використаних в ній елементів – данина класиці 60-70 років минулого століття. З іншого боку машина має, м’яко кажучи, «сумнівний» дизайн, що робить її не кращим вибором.

6. Fiat 500

pacimash6

З одного боку Fiat 500 є досить хорошим автомобілем, про що свідчить широка поширеність даної моделі в країнах Європейського Союзу і США. З іншого боку – цей автомобіль по-справжньому «нудний» і вже точно не підходить для справжніх «крутих» хлопців.

7. Honda Insight

pacimash7

Інший хороший автомобіль з не найвдалішим дизайном – це Honda Insight. Головними недоліками цього автомобіля є неймовірно низька посадка кузова і, звичайно, його надмірна громіздкість.


Не пропустіть