Вражаюче відео: поліція застосувала силу під час затримання жінки-водія

У Мережі виклали відео затримання поліцейськими жінки на іномарці. У грубій формі з використанням нецензурної лексики співробітники поліції намагаються змусити жінку покинути салон автомобіля, а потім застосували вогнепальну зброю. Відео описує події кінця 2015 року, проте тільки зараз воно було опубліковано в мережі, пише vchaspik.ua

На каналі YuoTube його виклав користувач, який назвався Юрієм Ларченко. Очевидно, воно було записано на камери спостереження, прикріплені до форми правоохоронців.

На відео четверо поліцейських намагаються зупинити автомобіль, за кермом якого знаходиться жінка. Вона не реагує на їхні вимоги вийти з авто і рушає з місця. Поліцейські б’ють гумовими палицями по капоту і повторюють вимоги, голосно лаючись і використовуючи нецензурну лексику.

В кінці відео, яке показує інцидент з двох ракурсів, видно, що поліцейські дістали зброю і почали здійснювати попереджувальні постріли в повітря. Жінка відмовляється виходити.

«Останнім часом все більше і більше розкривається фактів протиправних і злочинних дій з боку співробітників патрульної служби Національної поліції. Кожен день громадяни страждають від незаконних затримань, незаконного застосування спецзасобів, зокрема вогнепальної зброї, незаконного складання постанов про адміністративні правопорушення, незаконного застосування сили », – йдеться в тексті повідомлення, яке супроводжує відео.

Обережно: у відео присутня нецензурна лексика!


Не пропустіть