10 автомобілів з найдивовижнішими фарами

Фари у автомобіля – як правило, не перша річ, на яку звертають увагу при покупці. Проте від їх функцій неможливо відмовитися, до того ж вони впливають на зовнішність машини в цілому, малюючи її «обличчя». Які ж сучасні та класичні моделі можуть похвалитися найкрутішими фарами, пише popmech.ru.

Acura NSX . Висувні фари – не найвдаліше рішення з точки зору аеродинаміки, але з точки зору дизайну – саме те. Цей автомобіль виглядає однаково елегантно, що з опущеними, що з піднятими фарами.

скачанные файлы

Aston Martin V12 Vanquish. Фари у цієї моделі можна було б назвати нехитрими, але вони, як і авто в цілому, прямо-таки випромінюють стиль. Більш витончені фари були б просто зайвими, відволікаючи від чудового дизайну корпусу.

скачанные файлы (1)

Audi R8. R8 була не першою моделлю Audi, екіпірованою денними ходовими вогнями, але стала однією з найбільш впізнаваних. У наші дні їх носять навіть кросовери і седани, але не можна забувати, яке авто дало початок тренду.

скачанные файлы (2)

BMW 5. Якщо Audi зробила денні ходові вогні своєю фішкою в середині 2000-х, BMW створила власну відмінну рису ще кілька років до того – «ангельські очі». Модель E39 зазнала рестайлінг в 2001 році, отримавши фари з добре впізнаваними «німбами».

скачанные файлы (3)

Chevrolet Corvette Stingray. Обриси цієї моделі, форма вікон та інші елементи дизайну – в тому числі приховані фари – стали фірмовою рисою Corvette на багато років, аж до 2005.

2014_Chevrolet_Corvette_Stingray_3759948

Citroen DS. Багато особливостей Citroen DS були розхапані на ура іншими моделями – передній привід, багатодискові гальма і підвіска. Але найсильніше увагу приковують подвійні фари, створюють автомобілю незабутній образ.

скачанные файлы (4)

Pontiac GTO. Саме ця модель ротзпочала тренд американських «маслкар». Подвійні вертикальні фари стали коронною фішкою Pontiac, дивлячись неймовірно круто.

'69_Pontiac_GTO_Convertible_(Centropolis_Laval_'10)

Porsche 718. Денні ходові вогні пройшли довгий шлях, якщо брати звіт від «ангельських очей» BMW. Один з останніх внесків у загальну справу вніс Porsche зі своїм 718, обладнаний стильними фарами з сяючим морем денних ходових вогнів.

скачанные файлы (5)

Tucker 48. Колись фари у автомобілів були не більше ніж лампами, що висвітлюють дорогу по ночах, а не крутим елементом дизайну. Престон Такер хотів зробити свою машину якомога безпечнішою і додав до неї третю фару, щоб полегшити освітлення поворотів. Але вийшло так, що саме вона стала головною відмінною рисою в дизайні Tucker 48.

скачанные файлы (6)

Volvo XC90. У Volvo добре постаралися, створюючи редизайн для XC90 і прийдешньої моделі S90. Обидві машини обладнані фарами «Молот Тора», які виглядають настільки ж круто, як і звучить назва.

скачанные файлы (7)


Не пропустіть