Нарешті китайці презентували справді красивий кросовер

Марка Haval знову змогла здивувати. На автосалоні в Пекіні китайці показали гармонійний концептуальний кросовер HB-02, пише auto.mail.ru.

Нагадаємо, Haval – «преміальний» бренд компанії Great Wall, який зміг приємно здивувати нас вже двічі. Спочатку великий позашляховик H9 непогано виступив в порівняльному тесті з Kia Sorento Prime. А слідом компактний H2 довів, що це не було випадковістю, і хороші китайські автомобілі дійсно існують.

Що стосується HB-02, то поки це лише фантазія на тему кросовера майбутнього. Але фантазія красива і … політично грамотна! Синій логотип марки вказує на те, що під капотом прототипу – гібридна силова установка на основі бензинового двигуна і електромотора. Її характеристики, втім, невідомі, так само як і інші технічні нюанси моделі. Але головний дизайнер Haval заявив – саме в цьому ключі буде розвиватися стиль кросоверів марки, а отримають вони передову начинку.

Почасти взятий курс на пік автомобільної моди підтверджує і інтер’єр HB-02. Матове дерево, сенсорні панелі, інтерактивна комбінація приладів … Все як у кращих будинках. Так що не виключено, що нас чекає ще одне китайське чудо. Питання тільки, коли воно станеться.


Не пропустіть