У Renault Duster з’явився конкурент

Уже в травні на ринку «Піднебесної» з’явиться новий 7-містний кросовер Lifan Myway, який протягом року приїде і до дилерів китайської компанії по всьому світу. Як відзначають самі китайці, новинка являє собою новий крок з розширення гами Lifan для закріплення на всіх найважливіших сегментах світового авторинку, пише famozio.com.

Зовнішність Myway відрізняється значною передньою частиною і наявністю світлодіодних фар, а також литих 18-дюймових колісних дисків. Крім того, позашляховик отримав великий кліренс і збільшену колісну базу, що досягає 2 720 мм. У салоні автомобіля варто відзначити стриману європейську стилістику з темними тонами обробки салону, світлою стелею з панорамним люком, шкіряними сидіннями і високотехнологічною панеллю приладів.

Передбачається, що новий кросовер отримає в своє розпорядження два бензинові агрегати – 110-сильний 1,5-літровий і 131-сильний 1,8-літровий, які будуть комбінуватися з «автоматом». Також буде доступна і підвіска з антиблокувальною системою, так само як і функція розподілу гальмівних зусиль (ABS + EBD).

142-e1462256418875-650x445


Не пропустіть