Війна проти “автохамів”: що придумали на цей раз

У Києві на набережній оновленої Поштової площі комунальники встановили бетонні півсфери. Це зроблено для того, щоб перешкодити автолюбителям самовільно роз’їжджати по пішохідній зоні, пише obozrevatel.com

Загородження встановили на в’їзді і виїзді поруч з Річковим вокзалом вранці в п’ятницю, 6 травня, – тобто, на наступний день після того, як в соцмережах і ЗМІ з’явилася інформація про ситуацію на набережній.

Примітно, що ще до радикального кроку, який зробили комунальники, встановивши бетонні півсфери, на в’їзді був розміщений знак “Рух заборонено”, що, втім, не заважало водіям їздити по набережній.

Тим часом, на протилежному боці Набережного шосе, поруч з пам’ятником Магдебурзького права, автомобілісти продовжують колесити по пішохідній зоні як ні в чому не бувало. За сотню метрів від пам’ятника, в бік Поштової площі, розташовані офіси і замість того, щоб залишати свої авто на парковці поруч з Пішохідним мостом, водії їздять на ділянці, призначеній для пішоходів.

Кореспонденти “Обозревателя” навіть засікли вантажівку, яка, швидше за все, рухалася на сусіднє будівництво, хоча в’їзд на ділянку знаходиться з іншого боку.

Через рух автотранспорту оновлена ​​пішохідна зона почала руйнуватися: плитка в багатьох місцях просіла і розбита.


Не пропустіть