Авто-факт: порушника ПДР оштрафував один і той же поліцейський в різних країнах!

Багатьом охоронцям закону доводилося двічі штрафувати одного і того ж водія. Але навряд чи комусь, крім Енді Фліттона, «пощастило» зробити це в різних частинах світу, пише м2motors.com.ua

Зрозуміло, 47-річний констебль Фліттон давно забув про порушника, який одного разу попався йому в Великобританії. З тих пір пройшло два роки, і поліцейський встиг перебратися в Нову Зеландію, де продовжував стежити за порядком на дорогах в маленькому містечку Рангіора.

1365585143_s96022551

Зате порушник, який теж недавно переїхав за океан, прекрасно його пам’ятав. І тепер, дивлячись, як патрульний виписує штрафну квитанцію, похмуро уточнив: «Ви випадково в Лондоні раніше не працювали? А з лазерним радаром на Еджвар-роуд, що в Західному Хендоне, не стояли?» Тут здивований констебль, придивившись до автомобіліста, впізнав в ньому людину, яку оштрафував на тій самій Еджвар-роуд, що залишилася за 19 000 кілометрів. До речі, обидва рази водій заробив покарання за перевищення швидкості. Тільки другий штраф виявився трохи менше: в Лондоні – 60 фунтів, а в Рангіорі – 120 новозеландських доларів, або 54 фунта стерлінгів.


Не пропустіть