Зниження цін на вживані авто: яке рішення прийме Порошенко

Верховна Рада прийняла законопроект №3251 про зниження акцизів на б/в авто та направила його на підпис президенту Петру Порошенку.

Член Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Роберт Горват розповів, які шанси на те що його підпише президент.

– Не думаю, що Президент заветує цей документ. Це добре рішення і для людей, і для бюджету. Тим паче, що раніше було 2 петиції,зареєстровані в офіційному інтернет-представництві Президента України щодо зменшення”розмитнення, під якими підписалося 38 тис. та 27 тис. наших громадян.

За результатами розгляду цих петицій Петро Олексійович звернувся до кабміну з проханням переглянути ставки оподаткування автомобілів, але ще тодішній кабмін не зреагував на це звернення.

Тому я подав свій з/п №3251 разом з 93-ма співавторами. Фактично цим законопроектом ми просто підтримали ініціативу Президента. Звичайно, є противники вступу у силу 3251, і є ймовірність, що Президенту зараз можуть подавати не зовсім вірну інформацію. Тим не менше, повторю, на мою думку імовірність вето мінімальна, – говорить Горват, в інтерв`ю auto.ria.com.


Не пропустіть