Зовнішність Skoda Kodiaq остаточно розсекретили в мережі (Фото)

Офіційні фотографії нового семимісного кросовера витекли в мережу

Зображення Skoda Kodiaq були опубліковані на сербському форумі Skodaforum.rs за кілька годин до офіційної презентації моделі.

Як можна переконатися по фотографіях, в зовнішності Skoda Kodiaq спостерігається вплив як концепту VisionS, так і флагманського седана Superb. Варто відзначити розділену на два блоки передню оптику, характерну решітку радіатора, масивні бампери, а ззаду – П-подібні ліхтарі.

Напередодні виробник офіційно розсекретив інтер’єр Skoda Kodiaq, а й за новими фото видно, що в салоні кросовер буде істотно відрізнятися від інших моделей марки. Наприклад, тут з’явиться нова мультимедійна система Columbus з сенсорними кнопками і картами Google, інша передня панель з вертикальними повітроводами, а також близько 30 «розумних» рішень.

Об’єм багажника Skoda Kodiaq складе 720 літрів в звичайному стані і 2065 літрів зі складеними сидіннями. І, зрозуміло, не варто забувати, що Kodiaq – перший семимісний кросовер чеського виробника.

Що ж до двигунів нового SUV, то покупцям буде доступно п’ять моторів, причому всі – з турбонаддувом. Найдоступнішим буде 1,4-літровий агрегат TSI (125 к.с.) в поєднанні з 6-ступінчастою МКП і переднім приводом. Можливість вибору трансмісії 4×4 і робота DSG з’являється на середніх версіях 1.4 TSI (150 к.с.) і 2.0 TDI (теж 150 сил). А топовими стануть модифікації 2.0 TSI (180 к.с.) і 2.0 TDI (190 к.с.), на які буде встановлюватися 7-ступінчастий DSG.


Не пропустіть