Mitsubishi презентує «туристичний позашляховик» (Фото)

Однією з прем’єр прийдешнього Паризького автосалону стане концепт Mitsubishi GT-PHEV, пише auto.mail.ru.

Абревіатура GT-PHEV розшифровується як Ground Tourer, автомобіль для подорожей. При цьому концептуальний кросовер повинен проголосити «нову концепцію дизайну Mitsubishi – Dynamic Shield».

Силовий агрегат Mitsubishi GT-PHEV – це гібридна установка, що складається з трьох електродвигунів (один – на передній осі, два – на задній), щоб реалізувати систему контролю вектора тяги, і спеціально розробленого двигуна внутрішнього згоряння. Запас ходу на електротязі складає 120 кілометрів, а загальний – перевищує 1 200 кілометрів.

Крім того, бортовий комп’ютер автомобіля буде отримувати дані про особливості маршруту, погоді і стан дорожнього покриття від інформаційних мереж, бортових датчиків і камер, і, які грунтуючись на цих відомостях, будуть управляти витратою електроенергії і палива, а також системою повного приводу.

За неофіційною інформацією, гібридний Ground Tourer – провісник нового купеподібного кросовера японської марки, який буде більший моделі ASX, але менший, ніж Outlander, і порівняно скоро вийде на ринок.

089f20c50ddb16fb05bf4b60a618eb1b_orig

fd19bfa1b6c9e6fe4354cfc9f403e466_orig


Не пропустіть