З’явилася свіжа інформація про нові Mercedes A-Class

Фотошпигунами були сфотографовані п’ять нових тестових автомобілів Mercedes A-Class, які проходили дорожні тести. Поява відразу п’яти прототипів, дало привід припустити про завершальний етап тестування новинки. Крім того, з’явилися свіжі відомості про новий автомобіль.

Так, нові автомобілі A-Class, будуть створюватися вже з новою цифровою панеллю, яку вони отримають від своїх колег по цеху – Mercedes E-Class останньої версії, які вже мають її на борту. Крім того, A-Class буде випускатися тільки в п’ятидверному варіанті і створюватися на базі платформи MFA2, що дозволить збільшити колісну базу автомобіля, збільшивши простір салону і зменшивши його вагу.

Зовнішність автомобіля також зміниться, оскільки його будуть створювати в новій дизайнерській концепції Aesthetics A, яку Mercedes представила на початку цього року.

Крім нової зовнішності, автомобіль отримає в свою силову лінійку новий двигун. Це буде 2-літровий 160-сильний дизель. Перший свій вихід у світ, автомобіль здійснить вже в вересні цього року в Франкфурті.


Не пропустіть