У Києві відкрилася міжнародна виставка електромобілів (фото)

Вчора, 7 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося відкриття Другої міжнародної виставки Plug-In Ukraine  —  виставки, на якій було представлено цілий ряд новинок електротранспорту: автомобілів, мотоциклів та двуколісних гаджетів.

Тож не в силах витримати своєї жаги до інновацій, журналісти «Вечірки» і вирушили на даний захід, щоб зробити для вас коротенький огляд деяких виставкових цікавинок.

Отож, прибувши до стін павільйону, ми в першу чергу само собою звернули свою увагу на наступні моделі електрокарів:

1. Kia Niro

Піклування про природу та гаманець покупця є одним з найголовніших лейтмотивів компанії Kia.

Власне, керуючись цим принципом корейцями і було спроектовано модель Kia Niro, чия гібридна силова установка забезпечує цьому авто неперевершену динаміку та паливно-енергетичну економію.

Окрім того,  ще одним важливим плюсом даної моделі є турбота про безпеку пасажирів, гарантованої  жорстким кузовом з посиленої сталі  та 7-ма подушками безпеки.

2. Kia Soul EV

Kia Soul EV на думку фахівців є одним з найкращих електромобілів. Як і у випадку з Kia Niro , розробники Soul EV потурбувалися про енергоефективність свого дітища: робота систем гальмування, кондиціонування та обігріву салону спроектовані для максимальної економії енергії та більш того – повернення її частини під час експлуатації авто.

3. Renault Kangoo Z.E.

Renault  Kangoo Z.E.  —  комфортний вантажопасажирський електрофургон, що  живиться від літій-іонної батареї.

Як ви вже здогадалися, ця модель є абсолютно безпечною для довкілля.

Проте 100 % екологічність далеко не єдина позитивна риса «француза»: безшумний рух та відсутність необхідності перемикання передач прямо таки покликані забезпечити вражаюче задоволення від водіння цього електрокару.

4. Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric  — перший в історії японської компанії серійний автомобіль, що працює лише на електробатареях.  Подібно до вже згаданих нами моделей, IONIQ Electric  є екологічно-чистою моделлю, що гарантує сильну динаміку та повну свободу пересування кожен день.

5. Tesla Model S

Model S  —  електро-дітище славнозвісної американської компанії Tesla, для якого властива неабияка легкість у керуванні. Безпосередньою заслугою цієї характеристики, є  17-дюймовий сенсорний екран, який дозволяє контролювати більшу частину функцій автомобіля.

І, ясна річ, хіба може існувати електрокар без економії ? Ясна річ, що ні! Лише уявіть собі, запасу батареї (100 кВт⋅год.) цього авто вистачить як мінімум на  безперервну подорож у  500 км. !

Післямова

«Краще один раз побачити, ніж сто раз почути»  —  сказано в одній старій приказці. Тож якщо ви спите та бачите себе за рулем авто, або якщо вам просто цікаві сучасні машини – не зволікайте та відвідайте виставку на цих вихідних!


Не пропустіть