“Укравто” постачає в ЄС автобуси зовсім іншого, “неукраїнського” рівня якості (Фото)

Корпорація “УкрАВТО” здійснила поставку до Польщі перших двох, з одинадцяти запланованих за контрактом, міських автобусів ZAZ10C. Польська компанія Warbus, яка закупила автобуси, вироблені на Запорізькому автомобілебудівному заводі, змогла запропонувати оптимальну вартість кілометра експлуатації, завдяки відмінному поєднанню ціни і якості української продукції, пише expres.ua.

Автобусна техніка, яка була презентована днями міській владі, одразу ж після офіційного представлення, вийшла на маршрути міста Оборники (Великопольське воєводство) і вже здійснює перевезення пасажирів.

Важливість контракту, який був укладений саме з українським виробником автобусів складно переоцінити, оскільки оптимальна вартість була не єдиним параметром. Особлива увага приділялася в рамках тендера вимогам безпеки експлуатації автобусної техніки, наявності опцій, що відповідають за комфорт пасажирів, та відповідності жорстким екологічним стандартам Європейського Союзу.

Крім цього, важливим моментом є термін, протягом якого автобуси ZAZ 10C обслуговуватимуть міські маршрути. Згідно з умовами контракту, автобуси ZAZ 10C повинні будуть відпрацювати 7 років, що можна розцінювати як впевненість польського партнера в якості обраної техніки ZAZ.

Партія автобусів, що поставляються в Польщу, оснащується турбодизельними двигунами Deutz і Cummins, автобуси також обладнані кондиціонером, рампою для коляски людей з обмеженими можливостями, а також автономним обігрівачем салону. Автобус розрахований на перевезення 61 пасажира.


Не пропустіть