В Україну «хлинув потік машин з країни-агресора»

А як же санкції?

«Лада Гранта» повертається в Україну. «АвтоВАЗ» відновив поставки популярного седана на український ринок. Ціни на автомобіль стартують з 259 000 гривень. Поставки «Гранти» в Україні припинилися восени минулого року. З імпортом інших моделей теж були перебої. Як результат – в січні-травні 2017 року продаж «Лади» впали в 2,5 рази, в порівнянні з відповідним періодом 2016- го.

«Лада Гранта» – один із найбільш бюджетних автомобілів на українському ринку. У рейтингу ТОП-30 дешевих авто, які можна купити в Україні, російський седан займає 12 місце.

В Україні «Гранту» пропонують з двома варіантами 1,6-літрового бензинового двигуна: потужністю 87 кінських сил і 140 Нм крутного моменту; потужністю 106 кінських сил і 148 Нм крутного моменту. Перший мотор працює в парі виключно з механікою. Другий пропонується в тому числі в дуеті з автоматом.

В українських дилерів «АвтоВАЗу» сьогодні також можна знайти такі моделі, як «Ларгус» і «Нива». А ось «Пріора», «Калина», «Веста» та XRay в Україні як і раніше офіційно не представлені. Деякі з цих моделей «АвтоВАЗ» обіцяє привезти до кінця 2017 року.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть