«Богдан» готовий до випуску нових автобусів (Фото)

АТ «АК «Богдан Моторс » завершив роботи з підготовки до серійного виробництва газового автобуса «Богдан А221152». Це дасть можливість компанії вийти на нові ринки збуту і сприятиме завантаженню підприємства, пише www.autocentre.ua.

Завершальні роботи щодо газового автобуса «Богдан А22115» відбулися разом зі спеціалістами індійської компанії Ashok Leyland. Агрегатна база з двигуном Євро-5 саме цього виробника використовується під час виготовлення нового автобуса.

«Богдан А22115» – це міський автобус із низьким майданчиком у задньому звисі і габаритною довжиною 8,21м, в якому встановлено двигун, який працює на метані. Для потреб пасажирів на інвалідних візках встановлено трап для заїзду, а в передній частині автобуса обладнані спеціальні місця для людей з обмеженими можливостями. Для зручності людей з вадами зору та слуху автобус додатково оснащений аудіо- та відеопристроями.

Як опцію, на модель А22115 можна встановити відкидні сидіння на задньому накопичувальному майданчику. Загальна пасажиромісткість становить 56 осіб, із них 18 – місця для сидіння.

Нові моделі автобусів, тролейбусів і електробусів, які виготовляє АТ «АК «Богдан Моторс», зокрема газовий, повністю відповідають вітчизняним і європейським екологічним стандартам. Наразі потужності заводу дають змогу виготовляти до 2200 таких автобусів на рік.


Не пропустіть