Новітні українські автобуси вразили публіку в Польщі (Фото)

З 21 по 23 березня у Варшаві проходить міжнародна виставка автобусів Warsaw Bus Expo 2018, на якій презентовані новітні українські розробки, – передає Autocentre.

На міжнародній виставці Warsaw Bus Expo 2018 можна побачити новітній український автобус – А08432 «Тюльпан» екологічного стандарту Євро 6. Машина випущена Чернігівським автобусним заводом, що входить в корпорацію «Еталон». На виставці автобус був презентований на стенді польського дилера – компанії GSP Polska Bus & Coach.

Нагадаємо, що 10-метровий міжміський автобус Еталон А08432 «Тюльпан» побудований на шасі DAF LF і оснащується 4,5-літровим турбодизелем PACCAR PX5 потужністю 213 к.с. (Євро 6). Двигун працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач ZF.

Салон автобуса має 36 комфортабельних пасажирських крісел. Зліва по борту розташовуються багажні відсіки корисним об’ємом 3,2 кубометра. Вперше А08432 «Тюльпан» стандарту Євро 6 був засвічений в жовтні 2017 року на міжнародній виставці Busworld Europe в Кортрейку. Потім, в кінці грудня машину презентували і в Києві, під час традиційної прес-конференції за підсумками роботи корпорації «Еталон» в 2017 році.

На стенді GSP Polska Bus & Coach в цьому році були представлені відразу два автобуса А08432 «Тюльпан». Поруч з ними можна було побачити і інші зарубіжні новинки, які реалізуються польським дилером. Одна з них – новітній електробус Vero від відомого словенського виробника TAM.

На стенді також був представлений і туристичний автобус малого класу – від іспанського виробника Indcar. Це модель Next L7, удостоєна почесного звання «Кращий Мікробус 2017 року Іспанії». Машина довжиною 7,7 м побудована на шасі Mercedes-Benz Atego 1024L. Салон має 27 зручних крісел.


Не пропустіть