Названо ТОП-10 авто, які виглядають дoрoжчe своєї цiни

На сучасному авторинку представлений великий вибір машин для будь-якого автолюбителя. На ньому можна знайти автомобіль, який виглядає дуже дорого, але при цьому має невисоку вартість, а експерти склали рейтинг саме таких авто.

Лідером рейтингу виступає японський Honda Civic, який славиться своєю надійністю і практичністю. Також він має відмінні характеристики і привабливе оформлення, що створює враження, що ціна на машини складе вище середнього, але в дійсності за цю модель доведеться віддати 18 000 доларів.

Друге місце дісталося Mazda CX-3. Даний кросовер отримав таку зовнішність, ніби за нього потрібно викласти кілька сотень тисяч доларів. Але справжню вартість на нього складе не більше 20 000 доларів. ТОП-3 закриває американський Chevrolet Colorado. Такий пікап отримав гідну зовнішність і має високу вантажопідйомність. Він обійдеться в 20 000 доларів.

Mazda CX-3
Chevrolet Colorado

У ТОП-5 потрапили Jeep Compass і Ford Mustang. Перший завжди відрізнявся гарним зовнішнім дизайном і ціною, що дорівнює 20 000 доларам. За другий автолюбителі викладуть 25 000 доларів, але в дійсності його зовнішність виглядає дорожче. У ТОП-10 увійшли Toyota Prius, Fiat 124 Spider, Chrysler Pacifica, KIA Cadenza і Infiniti QX30.

Jeep Compass
Ford Mustang

Відзначимо, що ціни вказані у рейтингу актуальні для американського ринку. Ціни в Україні можуть відрізнятися.


Не пропустіть