Українським водіям не залишили вибору

Представництво Групи компаній PSA в Україні повідомило про початок продажів семимісного французького SUV з економічним дволітровим дизельним BlueHDi потужністю 180 к.с. З 24 травня 2018 року він доступний в комплектації GT за ціною від 1 188 560 тисяч гривень.

До цього на ринок була завезена версія Peugeot 5008 з дволітровим дизелем HDi на 150 к.с. в комплектації GT-Line (1 072 100 грн.). Виходить, що в Україні французи привезли семимісний Peugeot 5008 тільки з дизельними агрегатами, але в рамках екологічного класу Євро-5. В Європі присутня і бензинова версія з аграгетом 1.6 THP (Turbo High Pressure).

Але у важкого палива є серйозний аргумент у вигляді споживання палива. Так семимісний кросовер довжиною в 4641 мм і вагою в 1,5 тонни, за даними виробника, в змішаному циклі споживає лише 4,9 літрів на сто кілометрів пробігу в версії з BlueHDi і 4,8 літрів з двигуном 150 HDi.

Peugeot 5008 – це найбільший SUV лінійці компанії. На нашому ринку він представлений в двох комплектаціях GT і GT-Line. Обидві вони відрізняються наявністю чорного даху, панорамний люк опціональний, світлодіодна оптика і інтер’єр Peugeot i-Cockpit другого покоління.

У Peugeot 5008 присутня максимальна кількість обладнання. У списку є адаптивний круїз, камера кругового огляду, системи екстреного гальмування, контролю за втомою водія, системою визначення знаків, допомога при паркуванні Park Assist і інші корисні функції, включаючи Advanced Grip Control і систему допомоги при спуску Hill Assist Control Descent (HADC).

За замовчуванням є масаж крісел, модульний зсувний задній ряд крісел і третій ряд сидінь. Причому багажне відділення при цьому не страждає і має об’єм в 952 літра.


Не пропустіть