Porsche зробила дуже “крутий” подарунок (Фото)

До свого сімдесятирічного ювілею фірма Porsche приготувала собі стильний подарунок – кабріолет Porsche 911 Speedster.

Поки машина позиціонується як концепт-кар, але, швидше за все, в недалекому майбутньому вона буде випускатися невеликою серією. Porsche 911 Speedster є трохи видозміненим кабріолетом Porsche 911 Carrera 4, який обзавівся вуглепластиковими крилами, кришкою багажника і аеродинамічною панеллю в задній частині кузова.

Повноцінного даху машина не має, а в разі негоди вручну натягується простенький тканинний верх, який кріпиться на рамці вітрового скла. Саме скло було трохи зменшено в розмірах, як і бічні стекла. Щоб підкреслити спадкоємність поколінь, машина отримала двоколірне забарвлення кузова, трохи змінені передні фари, 21-дюймові колісні диски, які кріпляться центральною гайкою, ретро-дзеркала в металевому корпусі і металеву «пробку» паливного бака.

Розробники посадили машину на жорстку дієту – крім кузовних панелей з вуглепластика, автомобіль також обзавівся полегшеними сидіннями з карбоновим каркасом, вихлопною системою з титану, сидіння другого ряду взагалі були «ампутовані», та ж доля спіткала мультимедійну систему і кондиціонер.

«Серцем» автомобіля є запозичений у Porsche 911 GT3 чотирьохлітровий атмосферник потужністю 500 к.с. з яким агрегатується шестиступінчаста механічна КПП. Динамічні характеристики машини поки невідомі, але, судячи з усього, Porsche 911 Speedster буде володіти жвавим характером.


Не пропустіть