Якість – європейська: названо три області-лідери з ремонту доріг

Станом на сьогодні три області в Україні виконали 90% запланованого річного обсягу ремонту доріг. Йдеться про Запорізьку, Закарпатську (по 91%) і Кіровоградську області (90%), повідомляє прес-служба “Укравтодору”.

Загалом по Україні рівень виконання робіт становить 46%, тоді як торік цей показник становив 21%. До того ж, будівельний сезон цьогоріч розпочався на місяць пізніше через несприятливі погодні умови.

“Я розумію, що в різних областях країни на рік передбачено різне фінансування, і відповідно, заплановано різний обсяг робіт. Але такий результат є дуже показовим з погляду того, як керівники обласних служб змогли консолідувати свої зусилля та організувати процес проведення ремонтно-будівельних робіт. На більшості цих об’єктів я був особисто. Можу з упевненістю говорити про те, що побудовані та відремонтовані дороги в цих областях мають справжню європейську якість”, – прокоментував керівник Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак.

Зауважимо, що цього року на ремонт доріг в Україні виділили 21,8 млрд гривень. Планується поремонтувати понад 470 об’єктів.

Джерело 5.ua

Не пропустіть