Українців залишили без найдешевших моделей на ринку

General Motors тимчасово призупинив поставки в Україну автомобілів Ravon, які виробляють в Узбекистані на Асакінскому заводі, повідомляє AUTO-Consulting. Причина – модернізація виробничого процесу.

Концерн General Motors нещодавно провів перевірку Асакінского заводу, щоб з’ясувати, наскільки якісне там виробництво. Виявилося, що цей завод дуже добре стежить за якістю своєї продукції. Вимоги американського концерну виконуються на 100%. Тому йому було присвоєно сертифікат якості BIQ III. Це означає, що Асакінскій завод робить якісні автомобілі.

Зараз завод General Motors в Узбекистані закінчує модернізацію свого виробництва, після чого відновиться випуск продукції. Після цього автомобілі Ravon знову почнуть поставляти в нашу країну.

В Україні автомобілі Ravon користуються хорошим попитом. Це не дивно, враховуючи, що вони зроблені концерном General Motors і до того ж мають доступну ціну: той же RAVON R2 можна придбати дешевше 200 тис.грн. Тому їх продажі постійно збільшуються. Так, наприклад, в I півріччі 2018 року продажі автомобілів Ravon в нашій країні в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року зросли на 47%.

Правда, останні три місяці українці стали менше купувати автомобілі цього бренду. Просто їх немає у дилерів. Поставки автомобілів Ravon в Україні відновляться восени поточного року.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть