У Путіна насмішили “пекельними пробками” на Кримському мосту: ось-ось палі зламаються

Кримський міст, яким так любить хвалитися президент РФ Володимир Путін, знову став об’єктом для насмішок.

На цей раз Кримський міст висміяли через величезні заторі на травневі свята.

Відповідний знімок у своєму особистому мікроблозі Twitter опублікувала блогер під псевдонімом “RoksolanaToday&Крым25%”, яка продовжує жити на окупованому півострові.

Зокрема, користувачі соціальних мереж вирішили висміяти “пробки” на Кримському мосту, який з’єднує анексований півострів з Російською Федерацією. Незважаючи на травневі свята, руху транспорту по мосту, яким любить хвалитися Володимир Путін, практично не спостерігається.

“Пробка на пробці, ось-ось палі зламаються…”, “М*сковити анонсували в цьому році 7 мільйонів відпочиваючих в Криму…”,— вони пишуть у коментарях під публікацією.

На фотографії видно, що по так званому Кримському мосту пересуваються лічені автомобілі, тому путінські пропагандисти в черговий раз облажались.

Нагадаємо, скандальний Кримський міст, яким так любить хвалитися Володимир Путін, знову став об’єктом насмішок. Зазначається, що ситуація з туристами в окупованому російськими військами Криму буде ще гірше, ніж в 2018 році.

Свідченням цього служить відео порожнього Керченського мосту, який у своєму мікроблозі Twitter опублікував користувач Vitauskas. Зокрема, блогер вирішив висміяти порожній Керченський міст, яким так любить хвалитися президент країни-агресора Володимир Путін, і нагадав, на що пішло 228 млрд бюджетних коштів.

“Бачите колони багатих російських туристів на кримському мосту? А вони є. На всіх парах мчать «робити сезон», як і мріяла звавшая Росію кримська вата. Стає остаточно ясно — 228 млрд. рублів російських пенсіонерів було витрачено не даремно!” – йдеться до опублікованого в соцмережах відеоролика.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть