Китайська компанія випустила копію знаменитого американського пікапа (Фото)

Китайська компанія SG Automotive, що спеціалізується на випуску легкого комерційного транспорту і позашляховиків під маркою Huanghai, представила нову модель – середньорозмірний пікап N7. Особливість новинки полягає в тому, що рішенням більшості елементів екстер’єру вона копіює американський Chevrolet Silverado третього покоління.

Хуанхе повторює Шевроле пропорціями кабіни, оформленням передка з двоярусними фарами і хромованим декором, формою задніх ліхтарів, штампуваннями над колісними арками і так далі. Звичайно, технічно у нового «китайця» нічого спільного з «американцем» – це звичайний стилістичний плагіат.

Huanghai N7 має класичну для пікапів конструкцію – несуча лонжеронная рама, задня залежна підвіска на листових ресорах. Новинка випускається тільки в одній модифікації – з дворядним чотирьохдверним кузовом. Довжина, ширина, висота автомобіля – 5685, 1950 і 1865 мм відповідно, колісна база – 3405 мм. Внутрішні довжина, ширина, висота вантажної платформи – 1715, 1620 і 460 мм.

Пікап доступний з двома турбодвигунами – бензиновим 2,4-літровим і дизельним 2,5-літровим. Перший має індекс 4K22D4T і розвиває 218 к.с., другий – маркування JE4D25Q5A і віддачу 130 к.с. Коробка передач в обох випадках – 6-ступінчаста “механіка” або 6-діапазонний «автомат». Привід може бути заднім або підключається повним (за вибором покупця).


Не пропустіть