З’явилася «прощальна» версія легендарного Land Rover Defender (Фото)

Тюнінг-ательє Kahn представило свою версію Defender під назвою End Edition.

Позашляховик представлений на ринку вже досить довгий час, тому знайти доопрацьований варіант вкрай легко. Як нескладно здогадатися, багато хто з цих автомобілів переробляв для підвищення позашляхових якостей.

Тюнінг-ательє Kahn представило кастомний Defender під назвою End Edition. Автомобіль заграв новими фарбами з оновленим дизайном екстер’єру, який був доповнений новою світлодіодною оптикою, переробленою передньою решіткою. Крім цього, зміни торкнулися і крил машини, вони стали більш широкими і кріпляться до автомобіля на величезні болти підкреслюють лінію кузова. Капот обзавівся вентиляційними отворами, а бампера стали сталевими. Автомобіль був пофарбований в насичений матовий колір. Land Rover Defender End Edition оснастили кастомною вихлопною системою з нержавіючої сталі, з подвійними трубками. На машину встановили 20-дюймові колеса Mondial виконані в ретро-дизайні.

Внутрішнє оздоблення Defender End Edition виконано переважно в чорному стилі з використанням шкіри. Автомобіль обладнали новими спортивними сидіннями з функцією обігріву та трьохспицевим рульовим колесом. При цьому салон, залишився вельми, просторий і розрахований на 7 посадочних місць. Панель прикрасили годинник Churchill Time. В оновленому інтер’єрі гармонійно вбудована модернізована аудіосистема, супутникова навігація, а також відеореєстратор з двома камерами.

Основою для End Edition послужив Defender 110 2016 року, дана версія укомплектована 122-сильним 2,2-літровим дизельним агрегатом, що працює спільно з автоматичною коробкою передач. Пробіг машини складає 24 140 км. За кастомний Land Rover Defender End Edition ательє Kahn просить 107 910 доларів, що можна порівняти з ціною нового Range Rover.


Не пропустіть