Названі найкращі автомобілі для новачків

Експерти розповіли про кращі автомобілі для новачків.

Перший автомобіль для новачка повинен мати прийнятну вартість, бути безпечним, а також недорогим в обслуговуванні. Пропонуємо вашій увазі кращі моделі для тих, хто тільки отримав права і хоче їздити з комфортом.

На першій сходинці розташувався Volkswagen Polo, оскільки поєднує в собі високий рівень комфорту, відмінну керованість і привабливу витрату пального 6-7 літрів на 100 км. ходу. До незаперечних плюсів можна віднести надійність і витривалість вузлів і агрегату.

Корейська Kia Rio завоював друге місце. Модель стане відмінним вибором як для дівчини, так і для хлопця, що недавно отримав права. Стильний дизайн, комфортабельний салон і витривалі двигуни роблять цей автомобіль неймовірно привабливим для покупки.

Трійку лідерів замикає Renault Logan. Надійна підвіска, витривалий двигун і високий кліренс дозволяють моделі безперешкодно пересуватися по українських шляхах багато тисяч кілометрів.

Замикає список Toyota Yaris. Компактний автомобіль неймовірно комфортний і має низьку витрату палива, а також відмінну керованість. Ресурс моделі становить близько 500 тис. км. До незаперечних плюсів Yaris можна віднести безліч систем безпеки.


Не пропустіть