Названі ТОП-5 кросоверів, які не ламаються

Кросовери мають підвищену надійність, адже вони призначені для поїздок не тільки містом, але і бездоріжжям. Але і серед них бувають моделі, які рідше або, навпаки, частіше ламаються.

Журналісти німецького видання Auto Bild назвали п’ять найнадійніших кросоверів, які без проблем проїжджають 100 тисяч кіломтерів.

Seat Ateca 1.4 Eco TSI Style

Найнадійнішою моделлю виявився іспанський кросовер, який після 100 тис. км пробігу залишився практично таким, яким був в автосалоні. Фахівці не виявили дефектів у моделі. Ось тільки деякі водії скаржилися, що їм не дуже зручно сидіти, якщо довго їдеш.

Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 4Motion

У попередньому рейтингу надійності кросоверів від Auto Bild перше місце було у німецького кросовера Tiguan. Тепер він опустився на другу позицію, але тільки тому, що у нього з’явився гідний конкурент. Перевірку Tiguan провели після 150 тис. км пробігу, виявивши лише одну невелику проблему.

Kia Sportage 2.0 CRDi AWD Spirit

У Kia Sportage після 100 тис. км поломок виявлено не було. Його надійність знаходиться на вищому рівні і відповідає європейським вимогам. Це гідний конкурент навіть німецьким кросоверам.

Volvo XC60 D4

Четверте місце в своєму рейтингу експерти AUTO BILD віддали шведській моделі. За 100 тис. км пробігу з Volvo XC60 не відбулося нічого серйозного. Були дрібні недоліки. Наприклад, на 70 тис. км пробігу почалися проблеми з портом USB на центральній консолі. Салон після 100 тис. км пробігу виглядає як новий, а технічна складова і зовсім не викликала нарікань у автомобіля.

BMW X1 xDrive 20i

На п’ятому місці в цьому рейтингу розташувався баварський кросовер BMW X1 xDrive 20i. Експерти відзначили лише незначні неполадки в навігаційній системі, але серйозних поломок у автомобіля не виявили.


Не пропустіть