Авто на межі фолу: ТОП-10 моделей, які ледь не провалили краш-тести (фото)

Не всі красиві автомобілі по-справжньому безпечні, пише segodnya.ua.

Деякі машини можуть виглядати чудово. Вони красиві і швидкі, але на краш-тестах набирають найнижчий рейтинг. FullPicture склав список автомобілів, які практично провалили краш-тести.

Jeep Patriot

Jeep Patriot вперше був випущений 2007 року. Машина добре захищена від бокового удару, але ось його фронтальна частина дуже вразлива при ДТП.

Hummer H3

Незважаючи на загрозливий зовнішній вигляд, автомобіль сильно вразливий до ударів ззаду. Тому, сідаючи до Хаммера, краще проситися на переднє сидіння.

Pontiac G6 кабріолет

Насправді було випущено три кузова, але саме з двома дверима кабріолет відкликали чотири рази через проблеми з безпекою і провальні краш-тести.

Dodge Dakota

Автомобіль випускався в періоди з 2005 по 2009 рік. Слабкі продажі і серйозні проблеми з безпекою стали причиною припинення випуску. Автомобіль був дуже вразливий до ударів ззаду.

Chevrolet Colorado

Компактний пікап вийшов 2004 року. Як і у попередніх машин зі списку, пікап також сильно вразливий до ударів ззаду.

Mazda B Series

Цей пікап випускався з 1994 до 2010 року. Проте у машини були проблеми з безпекою. За краш-тести автомобіль розкритикували багато рейтингових агентств.

Chevrolet Aveo

Малолітражний автомобіль, що виробляється з 2002 року. Всілякі краш-тести показали, що машина з-усіх боків має посередній рівень захисту, особливо ззаду.

Chevrolet TrailBlazer

Цей п’ятидверний позашляховик мав проблеми з блокуванням дверей, також він отримав низький бал з краш-тесту.

Suzuki Forenza

Вперше автомобіль зійшов з конвеєра 2002-го. На краш-тестах машина отримала низький бал як за лобове зіткнення, так і за удар ззаду.

Kia Rio

Популярний малолітражний автомобіль від Kia Motors. Автомобіль отримав низький бал на краш-тесті при оцінці задньої і лобової частин.


Не пропустіть