Найбільш незвичайні моделі Jeep, про які більшість з нас навіть не чули (Фото)

Jeep – дійсно легендарна марка автомобілів, яка у багатьох вже давно асоціюється з якістю і надійністю. Цей бренд може похвалитися величезною кількістю випущених автомобілів, що здобули любов водіїв по всьому світу. Проте, і у цього виробника авто були моделі, що не стали популярними. І цей зовсім не означає, що вони не заслуговували на увагу. До вашої уваги кілька незвичайних і маловідомих моделей Jeep.

1. Jeep CJ-10

1. Jeep CJ-10. Цей пікап випускали з 1981 по 1985 рр. в США і Австралії. На ньому транспортували легкі літаки.

2. Jeep Gladiator

2. Jeep Gladiator. Ретро авто використовували для пожежних машин і будинків на колеса в
період з 1962 по 1971 рік. Крім того, машини знайшли застосування в армії США, Ізраїлю, Аргентини та Колумбії.

3. Jeep Jeepster Commando

3. Jeep Jeepster Commando. Цей потужний Jeep створили спеціально для молоді. Автомобіль пропонувався відразу в декількох кузовах, в тому числі родстер, пікап і універсал.

4. Jeep CJ-6

4. Jeep CJ-6. Це подовжена версія класичної моделі. Популярність здобула в країнах Африки. В Америці її використовували для лісових господарств.

5. Jeep Dispatcher Jeep (DJ)

5. Jeep Dispatcher Jeep (DJ). Цю модель все ще можна побачити на дорогах США. І це при тому, що випущена вона була в 1955 році.

6. Jeep FJ Fleetvan

6. Jeep FJ Fleetvan. Нетипову для Jeep модель використовували для служб доставки і пошти. Авто випускали лише під замовлення.

7. Jeep Forward Control (FC).

7. Jeep Forward Control (FC). Не менш незвичайна модель випускалася у вигляді пікапа або фургона. Варто зазначити, що пізніше на базі Forward Control з’явилася машина швидкої допомоги.


Не пропустіть