Водій-ніндзя зупинив автовикрадача (ВІДЕО)

Реакція автовласників на незаконне заволодіння їх машиною може бути такою, що їй позаздрять треновані ніндзя, пише autocentre.ua.

Виявляється, автомобілі викрадають навіть у такій благополучній країні як Австралія. Більш того, зловмисники заволодівають особистим транспортом в нахабну, перед самим носом у власників. Однак останні не сидять, склавши руки. Показовий випадок стався восени минулого року в австралійському місті Дарвін. Коли водій на своєму купе Nissan 240 SX підкотив на автозаправку, він ні про що і не підозрював. І навіть залишив ключі в замку запалювання на бензоколонці.

Зловмисник, який сидів у засідці, непомітно проник в авто. Тим більше, що водійські двері перебувала праворуч (рух в Австралії – лівосторонній). Проте водій, видно, щось відчув і швидко вийшов до авто. Побачивши за кермом незнайомця, він не розгубився – не став смикати двері і бігти слідом. Він просто стрибнув у відкрите вікно лівих дверей ногами вперед. Удар по автовикрадачів, що сидів праворуч, став несподіванкою для останнього. Водій, правда, втратив рівновагу і впав на асфальт. Однак не здався і застрибнув у відкрите вікно знову.

Злочинець дав по газах, але далеко не поїхав. Через 20 метрів він зупинився і дав драла. На жаль, затримали його не відразу, а через пару тижнів, коли він попався на черговій крадіжці машини з нападом на жінку.


Не пропустіть