Гібрид IЖ і Лaди перетворили на пікап Ламборгіні (Фото)

Невеликі вантажні автомобілі часто виявляються помічниками в малому бізнесі. Але нерідко такі транспортні засоби вибирають для приватних господарських потреб. Як добре, що деякі виробники вже подбали про створення машин, здатних транспортувати, наприклад, квадроцикли. Однак окремі автомобілісти все ж воліють створювати такі транспортери самостійно…

Це підводить нас прямо до ІЖ-27175 (такий собі пікап з обличчям ВАЗ-2105), що зображений на фото. Його власник вирішив переобладнати пікап, складений на агрегатах ВАЗ-2104, для перевезення свого квадроцикла. У підсумку вийшов якийсь “драндулет”, який напевно змусить вас посміятися.

Відверто кажучи, погано тут все. Цьому квадратному кузову зовсім не личить довгий вантажний простір, низька посадка, обтічники за кабіною, кастомні бампери, патрубки вихлопної системи і, звичайно, так звані ламбо-двері.

Навіть здається, що власник цього дива зі спортивним інтересом поставився до переробки, просто щоб дізнатися, що в підсумку з цього вийде. Хлопець, ти марно витратив час!

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть