Українців попередили про ще одну шахрайську схему на дорогах (Відео)

У мережі показали поширену аферу з автомобілем, в яку може потрапити кожен.

На жаль, шахрайство в нашій країні – явище досить поширене. Більш того, бажаючих залізти в чужу кишеню стає все більше, і зловмисники вигадують все нові схеми розводів довірливих громадян.

Повідомляється, що іноді водії стикаються з ситуаціями, коли до них підбігає доброзичливий водій і каже, що потекло масло, димить двигун або щось ще, і тут же намагається усунути поломку. Ось тільки чи дійсно він допомагає і чи дійсно присутня поломка?

Сумно, але таких негідників греблю гати і схему вони використовують практично у всіх випадках однакову, причому як для початківців водіїв, так і просунутих людей. Однак у всій цій ситуації існує ще одна, не менш серйозна небезпека – зникає довіра до дійсно хороших людей, які прагнуть допомогти своєму ближньому на дорозі.

Літній досвідчений водій мало не став жертвою розводу, однак уник цього. Крім того, поліція не прагне допомагати такого роду автолюбителям, і його звернення до правоохоронних органів ніякого розуміння не отримало.

Ще про один випадок розповідає відомий на просторах Youtube блогер, проте у випадку з його клієнткою шахраям все ж вдалося поживитися.

Безумовно, не можна ось так взяти і перестати довіряти людям, проте проявляти підвищену обережність все ж варто. Потрібно довіряти хотіли б допомогти на дорозі, проте при цьому необхідно включати голову і подумати над тим, а чи може в дійсності статися ситуація, про яку розповідає незнайома людина, наміри якого до кінця не зрозумілі.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть