Найжорсткіший спосіб покарання за неправильне паркування (Фото)

Проблеми з залишеними в недозволених місцях автомобілями існують не тільки в Україні. От, наприклад, власник цього Ford Focus із Лондона відчув на собі всі принади правосуддя, повідомляє Daily Mail.

Цікаво, чи дійде коли-небудь такий прогрес до нас? Погляньте, цей хлопець систематично ігнорував повідомлення районної ради. Цікаво, що все почалося з попереджень, адже навіть штраф ніхто не виписував.

Наївні демократичні чиновники з розвиненої країни вважали, що з неадекватом можна домовитися! Звісно, нічого не вийшло. Тому дорожні служби заблокували авто порушника красивими дерев’яними стовпчиками щонайменше на два тижні.

Що ж, дуже ефективний підхід. Адже завдяки таким заходам автомобіліст не зміг пересуватися на своїй машині, щоб знову поставити її аби куди. Щоправда, для цього йому довелося порушувати правила паркування…

Загалом у послідовності дій ми розбиратися не будемо. Головне, що вийшло не тільки повчально, а й цікаво. Людині, що випала з соціальної класифікації, наочно пояснили, в чому вона не права, та й місцеві жителі повеселилися.

Очевидно, автомобіліст опинився в потрібний час у потрібному місці. Судячи з фото, його Форд Фокус заблокували новими стовпчиками. Напевно, на конкретній ділянці заплановано заміну елементів благоустрою, адже деякі стовпчики мають відверто пошарпаний вигляд. Але цей процес вирішили дещо затримати, щоб провчити порушника.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть