У мережі показали унікальний автомобільний номер (Фото)

Для багатьох автолюбителів машина – це набагато більше, ніж просто засіб пересування. Власники «залізних коней» вкладають чималі гроші в тюнінг, вдосконалюють, покращують і роблять все можливе, щоб виділятися на загальному тлі сірої маси.

І мова йде не тільки про зміну кольору або заміну матеріалу салону, умільці знаходять способи підкреслити індивідуальність набагато більш бюджетними способами. Найспритніші вдаються до засобів не пов’язаних з технічними характеристиками машини, а додають оригінальні «прикраси», наприклад, у вигляді оригінальних автомобільних номерів.

Так, в мережі з’явилося фото, на якому дітище автомобільної компанії Daewoo темно-синього кольору претендує на звання великогабаритного авто. Замість традиційних автомобільних номерів, господар Lanos прикріпив до нього номери з написом «Фура».

Само собою, дотепні коментарі користувачів з приводу такого феєричного перетворення легковика в фуру, не змусили себе чекати. Тим більше, що для її видозміни не знадобилося виконувати масу складних маніпуляцій. Природно, не обійшлося без зауважень в бік дівчат-водіїв зі світлим кольором волосся:

Джерело hyser.com.ua

Не пропустіть