На платній парковці вандали розібрали Mercedes за $ 150 000 (Фото)

Прикрий для власника Mercedes-AMG GT інцидент стався в британському Бірмінгемі.

Почалося все з того, що господар люксового Mercedes-AMG GT, Джей Трантер, вирішив влаштувати спільну з подругою короткострокову відпустку. З аеропорту спеціальна фірма відбуксирувала машину, здавалося б, на безпечну автостоянку з цілодобовим відеоспостереженням.

Проте все виявилося куди гірше. Коли пара не дочекалася машину по прильоту додому, молоді люди вирішили самі навідатися на парковку. Перед ними постало жахливе видовище.

AMG-GT виявився практично повністю розукомплектований. Зникли кришка капота, окремі елементи двигуна, передня і задня оптика. Вандали навіть прихопили з собою про всяк випадок номерні знаки.

Стали відомі і деякі додаткові деталі. Колишнє керівництво стоянки порахувало, що машина дуже помітна на закритій території. Тому її вирішили «сховати» на звичайному майданчику, відокремленому лише парканом.

Це і треба було зловмисникам. Втім, Трантер впевнений, що йому виплатять страховку. Адже ключі від авто залишилися у власників стоянки. До речі, поточна вартість Mercedes-AMG GT знаходиться в межах 150 000 доларів.


Не пропустіть