“Свєта” тепер в Львoвi: “автоледі” перекрила рух трамваям (Відео)

Не так давно київська поліція заспокоювала прокуроршу Світлану, яка виявилася дружиною прокурора. Жінка паркувала своє авто на пішохідному переході і ледь не рознесла райвідділ поліції. Але її відпустили, навіть не оштрафувавши.

Тепер схожа автоледі появилася у Львові. Про це написала Наталя Логанович у своїй стрічці facebook.com.

Водій трамваю змушена була зупинити рух, так як на колії (чи то як кістка в горлі, чи то як сливка в штанях) зупинилась автівка. Проходить хвилина, друга, трамвай дзвенить, та автомобілістка не поспішає звільнити трамвайну колію. Водій трамваю вийшла на проїзну частини, підійшла до автомобіля, звернулась до пані “керувальниці” з проханням звільнити шлях, адже трамвай не машина, об’їхати перешкоду не може. Та щось пані “керувальниці” чи то водій трамваю не сподобався, чи то наведені нею аргументи, щодо ситуації, яка створює затор, а непотрібне вияснення стосунків лише завдає більших незручностей іншим учасникам дорожнього руху, чи то що, та пані “керувальниця” вискочила з автівки, покинула її далі спочивати на трамвайній колії, та накинулась на бідолашну жіночку з кулаками, штовхаючи її та погрожуючи.

Побачивши, що знімають, емоції вщухли. І дякувати Богу.

На жаль, кожне місто має своїх героїв. І у нас є своя “Світлана”

Пише Наталя

м. Львів, початок вул. Личаківська, трамвай №7…Водій трамваю змушена була зупинити рух, так як на колії (чи то як кіс…

Опубліковано Наталею Логанович 17 лютого 2016 р.

MMR нагадує всім водіям, що стоянка заборонена в місцях, де автомобіль унеможливлює рух інших транспортних засобів або створює перешкоду для руху пішоходів.


Не пропустіть