«Героя парковки» оригінально провчили

На автомобіль, який стоїть прямо на пішохідному переході, навісили комплект шин. Чиї ці покришки, невідомо, пише autocentre.ua.

Порушників правил паркування в Києві карають різними методами. Хто висипає на машину сміття, хто пише маркером або клеїть наклейки. Але такого оригінального методу ще не було. На автомобіль Hyundai i20 з дніпропетровськими номерами, який припаркувався на одному з житлових масивів Києва, навісили комплект шин. Дане фото розміщено в соцмережі Фейсбук в групі «Герої парковки». Дві покришки поклали на дах машини, ще дві навісили на дзеркала заднього виду. Звичайно, зняти ці «прикраси» – справа кількох хвилин. Але все ж вони змусять задуматися «героя парковки», що в наступний раз треба буде думати, куди ставити свою машину.

До речі, в коментарях до посту вказано, що така «інсталяція» привернула увагу поліції, і копи чекали повернення порушника. Згідно ст. 15.9 (г) Правил дорожнього руху України, стоянка і зупинка транспортних засобів заборонена на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох сторін. Згідно ст. 122. Ч.1 Кодексу про адміністративні правопорушення, за це порушення передбачено штраф у розмірі 255 грн.

park


Не пропустіть