У поліції пояснили, чому патрульні неправильно припаркувалися (ФОТО)

На редакційну пошту “Галки” надійшло повідомлення про те, що патрульні поліцейські неправильно припаркували свою автівку на одній із вулиць Івано-Франківська, пише galka.if.ua

“Нова поліція Івано-Франківська показує приклад паркування. На куті вул. Бельведерська – вул. Новгородська, 25.02.2016 р. Аварійку не було ввімкнуто, а також не працювали проблискові маячки.”, – йдеться у повідомленні.

Прес-секретар управління патрульної поліції в місті Микола Гурак пояснив дану ситуацію. За його словами, під час патрулювання по вулиці Бельведерській, поліцейські побачили порушника правил дорожнього руху. Коли водій автівки Volkswagen Touareg, який неправильно припаркувався, побачив, що полісмени рухаються у його сторону, то дав задній хід. Тоді патрульні були змушені заблокувати порушника, тому й заїхали на пішохідний перехід. Після того, як увімкнули аварійку, склали постанову на порушника на суму 255 гривень.

“Це маніпуляція суспільною свідомістю. Проблисковий маячок та аварійка мигали, автору фотографій вдалося зловити момент, коли вони не світяться”, – прокоментував Гурак.


Не пропустіть