25 кубиків Mercedes у найкрутішому весільному кортежі (ВІДЕО)

Весілля по-вірменськи може бути дуже гучним, включаючи небувалою довжини весільний кортеж з трьох десятків дорогущих автомобілів однієї марки і моделі, пише autocentre.ua.

На одному з весіль в Вірменії, зіграного восени минулого року, гостей розвозили на недешевих автомобілях. Найдивовижніше, більшість автомобілів в кортежі – якщо бути точним, 25 штук – були не тільки однієї марки, але навіть однієї моделі. Звичайно ж, це Mercedes-Benz G-Class. Рубані форми кузов цих позашляховиків, випуск яких почався ще в 1979 році, як і раніше подобається багатьом. Такий Mercedes-Benz, прозваний в народі «кубик», вже не сплутаєш ні з якою іншою машиною. Що ж стосується весілля, то компанію консервативним Gelandewagen склали кілька седанів S-Сlass, а також машини марки Bentley.

З огляду на таку кількість позашляховиків Mercedes-Benz G-Class, створюється враження, що весілля було у одного з членів фан-клубу машин з трипроменевою зіркою. Придивившись уважніше до того, як їдуть машини, можна з упевненістю сказати, що деякі водії вже прийняли по чарочці-другий за молодят.


Не пропустіть