Киянин зловив серійного автовикрадача на місці злочину (ФОТО)

Чоловік помітив, як його машину розкрив невідомий, пише auto.bigmir.net.

Киянин зловив викрадача на місці злочину. Затримати зловмисника йому допомогли двоє небайдужих перехожих.

Як розповіли в поліції, в чергову частину Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він затримав чоловіка, який на стоянці поблизу гіпермаркету “обчистив” його автомобіль.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що в момент, коли він робив покупки, у нього на брелоку ключів спрацювала сигналізація. Коли чоловік вибіг на вулицю, побачив, що в салоні його автомобіля копошиться невідомий. Вихопивши з багажника сумку, правопорушник почав тікати. Двоє перехожих зрозуміли, що молода людина наздоганяє злодія, і допомогли його затримати.

Проникнути в автомобіль зловмисникові вдалося, сканувати замки. Правоохоронці направили даний пристрій на судово-телекомунікаційну експертизу.

Під час поверхневого огляду поліцейські знайшли в кишені чоловіка ключі від камери схову одного із супермаркетів на столичній Оболоні. Зловмисник зізнався, що там зберігаються речі, які він викрав ще з трьох автомобілів.

Як з’ясувалося, в минулому уродженець Київщини більше десяти років провів за гратами. Зараз 41-річний чоловік чекає рішення суду, перебуваючи під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

99508aee4b8a0a6a5d727030eb2a6825


Не пропустіть